Всі.Свої х Юля Лункова:підбірка домашнього декору до Великодня

Великдень — тепле родинне свято, яке плекає традиції. І немає кращого способу відзначити його, ніж прикрасити свій дім у традиційних українських мотивах, використовуючи вироби від локальних брендів. 

Всі. Свої об’єднались з home інфлюенсеркою Юлею Лунковою, яка з 2019 року надихає на смачні сніданки, красиві речі та домашню естетику. Спільно зібрали різноманітні елементи до Великодня, які були створені українськими брендами в Україні.
Для святкового декору підібрали:

Ранер з льону з вишивкою: Витончений та елегантний, цей ранер додасть вашому святковому столу особливий шарм та унікальність.

Порцеляновий посуд: Круглі тарілки з рівним бортом та салатник в світло-зеленій кольоровій гамі створять гармонійний образ вашого святкового столу та нагадають про наближення літа.

Іграшка-мотанка: Символ української традиції та весняного оновлення, ця іграшка додасть вашому декору автентичності та колориту. 

Свічки: Жовта, зелена, коричнева та фігурна свічки з різьбленням підкреслять святковість та урочистість події.

Ваза — найбільш утилітарний предмет домашнього декору і нагадування потішити себе квітами, не шукаючи привід.

Керамічний підсвічник у формі пташки — елемент, який додає глибини та об’єму вашому декору, підкреслюючи його красу та витонченість.

Підставка керамічна світло-коричнева та дерев’яна. Функціональні та стильні аксесуари, які доповнять ваш інтер’єр та стануть незамінними помічниками під час сервірування святкового столу.

Вишите панно: Ніжний та чарівний, цей елемент декору нагадає про весняні свята та радісні моменти.

Керамічні підсвічники: Білий підсвічник вдало доповнить будь-який інтер’єр, а підсвічник “Сонечко” стане помітним акцентом у домашньому декорі.

Підставка для яєць: Відображення пасхальної символіки, ця керамічна підставка стане не лише прикрасою столу, але й практичним елементом для сервірування святкових страв.

Нехай цей святковий декор стане символом віри, надії та любові. Створіть неповторну атмосферу, де кожна деталь має значення, а кожен момент запам’ятовується на все життя.

Дар'я Мусаєва

Я Даша, кофаундерка & бренд стратег THE US.
Я обожнюю креативний маркетинг і закохана в українську культуру та мистецтво. Тож буду щаслива розділити свої захоплення з читачами THE US.

Я Даша, кофаундерка & бренд стратег THE US. Я обожнюю креативний маркетинг і закохана в українську культуру та мистецтво. Тож буду щаслива розділити свої захоплення з читачами THE US.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *