Аудіо екскурсія "Натхненні Києвом:історії, закарбовані у місті"

Ми, редакторки THE US, закохані у Київ палко і до безтями. Це місто надихає і наповнює нас. У ньому прогресивна сучасність гармонійно поєднується з історичною величчю. Саме цю любов і захоплення ми хочемо передати вам крізь надихаючу аудіо екскурсію, яка показує життя Києва та його видатних мешканців понад 100 років тому.

Програма аудіоекскурсії

Мандрівка розпочинається біля станції метро Золоті Ворота. Вулиця Прорізна та Городецького, Пасаж, площа Франка, Хрещатик і Майдан Незалежності як комунікатор між новим та старим Києвом — ви побачите, якими вони були у XIX та XX столітті. Перші кондитерські, фотоательє та театри, які прикрашали дозвілля київської інтелігенції. На вас чекають захоплюючі історії про побут, одяг та розваги мешканців старого Києва, а також знайомство з зірками того часу, як от архітектором Городецьким й акторкою Марією Заньковецькою. Не обійдемо увагою й технологічний розвиток старого Києва та інфраструктуру того часу з колоритними кінними екіпажами, електрифікацією та першими трамваями.

На вас чекає більше, ніж споглядання архітектурних перлин міста, а й справжнє занурення у побут та дозвілля його мешканців понад 100 років тому.

Як проходить екскурсія

Екскурсія проходить у Telegram боті.

Увесь маршрут поділено на зручні відрізки, на кожній з яких ви будете отримувати окреме аудіо та фотоматеріали — фотокартки та креслення вулиць і будинків, а також фрагмент мапи для наступної локації.

Ми також зробили Telegram ком’юніті для усіх, хто проходить екскурсію, в якому ви можете поділитись враженнями, особистими знахідками на маршруті, а також знайти однодумців для спільної прогулянки.